Lokalvård och städning

Vad ingår i begreppet ”Lokalvård och städning”? Jo, helt enkelt att ska vara rent och snyggt i dina lokaler. Bra, då ser vi till att det är det.

Vi utför städning både i gemensamma utrymmen och lokaler som trapphus, tvättstugor, förråd och liknande. Vi städar naturligtvis även enskilda objekt som kontor, möteslokaler, butiker och andra arbetsplatser där du vill ha städat. Och vi gör det både som löpande underhållsstädning och som större städinsatser någon eller några gånger under året. Även fönsterputsning ingår i det vi erbjuder våra kunder, likväl som flyttstädning när en hyresgäst lämnar sin lägenhet eller lokal.

Långsiktig planering

Vill du kan vi upprätta vi en långsiktigt plan för städning eller lokalvård. Allt behöver inte ske varje vecka, och vissa saker görs bäst när det är lite lugnare perioder, under semestern eller när en verksamhet har tillfälligt stängt. Då kan vi genomföra de större insatserna, till exempel  höghöjdsstädning eller att göra rent bakom och under tyngre maskiner och utrustning.

Vad ingår?

Grundmeny eller extra allt? Vi tar hand om helheten eller de delar du vill ha hjälp med. 

Kontors­städning
Trapp­städning
Golvvård
Fönsterputs
Byggstädning
Storstädning
Förbruknings­material

Jag vill gärna ha en offert

Fyll i dina uppgifter nedan och ange vilken eller vilka av våra tjänster du vill ha offert på, så återkommer vi inom kort.

Vill du veta mer om oss?

Tyggården har sitt ursprung vid före detta Tyggårdsviken i Karlstad, därav vårt namn. Vi ägs av Löfberg Fastigheter och Hecandogruppen, två lokala företag med mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen.